Over ons

Over ons

Zanggroep Sparkle Velsen is een vrouwenkoor dat opgericht is in 1997 en bestaat uit 45 enthousiaste vrouwen verdeeld over 3 stemgroepen: alten, mezzosopranen en sopranen. Het koor is opgericht door Frank Anepool.

Door het vertrek van onze dirigent Frank Anepool ontstaat er per 1 september 2023 de vacature voor Sparkle-dirigent. Zie ook het kopje Vacature dirigent op deze website. 

In ons repertoire vind je onder meer popsongs, nummers uit bekende musicals en filmmuziek. Ook Nederlandstalige liedjes komen voor in ons repertoire. Regelmatig doen wij mee aan diverse korenfestivals zoals Paradiso te Amsterdam, Korenlint in Haarlem en Korenfestival te Medemblik. Ook doen wij mee tijdens het Havenfestival in IJmuiden. Tijdens de optredens worden we op de piano begeleid door Arthur Postma.

De mooie arrangementen, het driestemmig zingen, de fantastische dirigent en last but not least de gezellige repetitieavonden zijn voor de leden belangrijke redenen om bij Sparkle te zingen. Onze dirigent geniet ervan om anderen iets te leren en om met elkaar wat moois op te bouwen.

Behalve de optredens die wij als koor alleen verzorgen, werken wij ook af en toe samen met andere koren of muziekgroepen. In onze agenda zie je de geplande optredens van dit seizoen.

Het is mogelijk om ons uit te nodigen voor een optreden binnen uw bedrijf of organisatie. Voor informatie hierover kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Wij repeteren elke woensdag avond van 20.00-22.00 uur in de Hofstede, Aletta Jacobsstraat 227 te Velserbroek. (m.u.v. de schoolvakanties). Wil je een keer meezingen? Dat kan! Geef je op via het contactformulier en wij zorgen ervoor dat je wordt opgevangen.

WIL JE WETEN OF SPARKLE VELSEN VOOR JOU EEN LEUK KOOR IS?

Kom dan een keer langs om een avondje mee te zingen.
Tevens kan je een afspraak maken om ons te boeken voor een leuk optreden.