Over ons

Over ons

Zanggroep Sparkle Velsen is een vrouwenkoor in Velserbroek dat in 1997 is opgericht door Frank Anepool. Sparkle Velsen bestaat momenteel uit 50 enthousiaste vrouwen verdeeld over 3 stemgroepen: alten, mezzosopranen en sopranen.

Vanaf 1 september 2023 is Jan Stulp onze dirigent.

In het vernieuwde repertoire van Zanggroep Sparkle Velsen vind je onder meer popsongs, mooie ballads, filmmuziek en evergreens. Ook Nederlandstalige liedjes komen voor in ons repertoire. Regelmatig doen wij mee aan korenfestivals zoals Paradiso te Amsterdam, Korenlint in Haarlem en Summerpark Sessions in Velsen-Zuid. Ook nemen wij jaarlijks deel aan een VG concert in de gemeente Velsen.

De mooie arrangementen, het serieus instuderen van mooie popsongs, het driestemmig zingen, en last but not least de gezellige repetitieavonden zijn voor de leden belangrijke redenen om bij Sparkle Velsen te zingen. 

Behalve de optredens die wij als koor verzorgen, werken wij ook graag samen met andere koren of muziekgroepen. In onze agenda zie je de geplande optredens van dit seizoen. Het is mogelijk om ons uit te nodigen voor een optreden binnen uw bedrijf of organisatie. Voor informatie hierover kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Sparkle Velsen repeteert elke woensdagavond van 20:00-22:00 uur in De Hofstede, Aletta Jacobsstraat 227 te Velserbroek (m.u.v. de schoolvakanties). Wil je een keer meezingen? Dat kan! Geef je op via het contactformulier en wij zorgen ervoor dat je wordt opgevangen. Voordat je lid wordt van Sparkle Velsen mag je drie repetitieavonden meedraaien. Wij studeren vanaf september 2023 een kersvers repertoire in, een goed moment om in te stromen! Je bent meer dan welkom. Heb je vragen? Stel ze gerust via zanggroepsparklevelsen@gmail.com

WIL JE WETEN OF SPARKLE VELSEN VOOR JOU EEN LEUK KOOR IS?

Kom dan een keer langs om een avondje mee te zingen.
Tevens kan je een afspraak maken om ons te boeken voor een leuk optreden.